Начало История на медицината "Lilly Diabetes" като част от фармацевтичната компания Ели Лили

"Lilly Diabetes" като част от фармацевтичната компания Ели Лили

От 1923г.

"Lilly Diabetes" като част от фармацевтичната компания Ели Лили - изображение

"Lilly Diabetes" е глобален лидер в областта на диабетните грижи. Подразделението на Ели Лили е създадено през 1923 г. Това е почти веднага след въвеждането на фармацевтичния пазар на първия в света търговски инсулин.

Деветдесет години по-късно "Lili Diabetes" изпълнява ангажимента да отговаря адекватно на нуждите на хората, предоставяйки им качествени лекарства за контрол на инсулина.

Основен акцент в дейността на подразделението на Ели Лили е разбирането, че на пациентите с диабет трябва да се гледа като на хора, а не като част от медицинска статистика. Много от програмите и решенията на компанията са разработени на базата на обратната връзка, предоставяна от пациентите, които живеят с тази болест всеки ден.

Историческото развитие на Ели Лили доказва, че усилията в борбата с диабета, чиято честота нараства почти епидемично често пъти са отвъд възможностите на хората и терапиите, които са разработили.

Даренията на Ели Лили на инсулинови флакони поддържат програмата "Life for a Child", а образователната й субсидия подкрепя  Международната диабетна федерация. Това са само няколко примера за дългосрочния ангажимент на фармацевтичната компания към диабетните грижи.

Статията е част от историята на:

5.0, 1 глас

БИБЛИОГРАФИЯ

http://www.lilly.com/about/global-business-areas/Pages/diabetes.aspx

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Компании и организацииПроизводителиСпортНовиниЛайфстайлЛеченияЛюбопитноСнимкиАптекиОткритияНормативни актовеСоциални грижиАнкетиЗдравни съветиОрганизацииРецептиКлинични пътекиСпециалистиНаправления в медицинатаГеографияХранене при...ИнтервютаДиетиХрани и ястияТестовеЗаведенияМедицински изследванияБотаникаАлтернативна медицинаЗдравни проблемиЛичности