Начало История на медицината Области на интерес на Ели Лили

Области на интерес на Ели Лили

От 1876г.

Области на интерес на Ели Лили - изображение

Фармацевтичната компания, носеща името на полковник Ели Лили произвежда лекарства, отговарящи на здравните нужди на пациентите. Историческото й развитие, стартирало през 1876 година е материално свидетелство за разнообразните области на интерес на Ели Лили. Работещите в компанията вярват, че благодарение на тяхното участие пациентите могат да подобрят живота си.

Ели Лили причислява различни фактори, влияещи на нейните области на интерес. Тези фактори включват пациентски нужди, разговори и интервюта със заинтересованите страни, запитвания и обратна връзка с инвеститорите, бизнес стратегия, диалог и обществена политика.

Основните интереси, към които е съсредоточена Ели Лили са:

1. Интелектуална собственостОт интелектуалната собственост зависи бъдещето на биофармацевтичните иновации. Ели Лили поддържа силна и ефективна защита на правата върху интелектуалната собственост, за да помогне и да гарантира факта, че изобретателите имат право на определен ограничен и обезпечен период от време, в който да развият и пуснат на пазара своя продукт.

2. Сравнителни изследвания на ефективносттаЕли Лили подкрепя сравнителните изследвания на ефективността, защото те подпомагат добрата информираност на пациентите, на които се нерядко налага да вземат важни решения, касаещи тяхното индивидуално лечение. Този тип изследвания анализират възможностите за реализиране на подобрения в системата на здравеопазването, както и успешното справяне с  предизвикателствата към общественото здраве.

3. Подобряване на достъпносттаПоради много икономически, правителствени и социални фактори достъпността към медикаменти може да се ограничи и да лиши много хора от качествено лечение. Ели Лили се фокусира върху разработване на успешни партньорства, целящи намиране на решения, подобряващи достъпа до медикаменти в развиващите се страни

4. Програма "Medicare Part D"Успешната програма е пример, че конкурентната среда на фармацевтичния пазар е ключ към осигуряване на грижа от най-високо ниво за пациентите. Управлението на Ели Лили счита, че конкурентната среда, поддържана от „Part D“ трябва да се поддържа.

5. Ценообразуване, базирано на реалната стойностЕли Лили разчита, че цената на лекарствата, които разработва отговаря на тяхната стойност. Ценообразуването на медикаментите се съобразява със стойността, предлагана на пациенти, доставчици, платци и индустрията като цяло.

6. Реформа на системата на здравеопазването


 
Ели Лили вярва, че ефективната политика на здравеопазването зависи от своеобразния баланс между достъп, качество и цена. Компанията подкрепя конкретни действия за стартиране на реформа на здравеопазването, като приоритетни са мерките по осигуряване на достъп до здравеопазване за тези групи, на които то липсва в най-голяма степен и подобряване на достъпа на тези, които го имат възможност да се възползват от него.

Статията е част от историята на:

5.0, 1 глас

БИБЛИОГРАФИЯ

http://www.lilly.com/about/key-issues/Pages/key-issues.aspx

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ПроизводителиОткритияНовиниЛайфстайлСнимкиНаправления в медицинатаГеографияЛюбопитноАптекиНормативни актовеСпортЛичностиСоциални грижиСпециалистиАнкетиЗдравни съветиЛеченияОрганизацииРецептиКлинични пътекиАлтернативна медицинаКомпании и организацииТестовеБотаника