Честота на разпространение в съвремието на синдрома на рибната миризма

От 2001г.
Актуален въпрос и често задаван въпрос от историците на медицината е каква е честотата на разпространение на синдрома на рибната миризма. За съжаление такъв въпрос не може да получи еднозначен отговор, тъй като това метаболитно разстройство се унаследява генетично, а дори в съвремието случаите са твърде малко, за да се борави с точни данни. По отношение на честотата на поява на синдрома на рибната миризма, изглежда, заболяването не трябва да се разглежда вече като "рядко", защото, за съжаление започва да зачестява. Към настоящия момент са събрани данни за регистрирани повече от 200 случая (разпространението в някои държави е посочено в таблицата по-долу).
Наличната до момента информация показва, че синдромът на рибната миризма до края на април 2001 година е бил открит в няколко страни, а заболяването е разпространено най-често в области, където има население с английски (шотландски) и ирландски произход. Състоянието се наблюдава при мъже и жени, като съвсем лек превес имат жените.
Статията е част от историята на:
Продукти свързани със СТАТИЯТА
УРИАЖ ДЕО РОЛ ОН ПАУЪР 3 50 мл
ГЕВОЛ SPECIAL ДЕО ЗА КРАКА И ОБУВКИ 150 мл
ХЕПИ ФУУТ ДЕО СПРЕЙ ПРИ ОСТРИ МИРИЗМИ 150 мл
УРИАЖ ДЕО СПРЕЙ 125 мл * 2
ХЛОРОФРЕШ капсули * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГЕВОЛ MED КРЕМ-ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА 75 мл
Библиография
1. http://dmd.aspetjournals.org/content/29/4/517.full
СТАТИЯТА е свързана към
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- При изпотяване и миризма на краката ги киснете в запарка от дафинови листа
- Как да се справим с неприятната миризма на краката с домашни средства
- Пъхнете памук в обувката си, ако имате мазол или ви миришат краката
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Сложете пакетче чай в миришещите обувки
- Направете си икономичен плодов освежител срещу миризмите в кухнята и цялото жилище
- Против миризмите в кухнята сложете сода или активен въглен
- Риба в доматен сос с моркови и лук
Коментари към Честота на разпространение в съвремието на синдрома на рибната миризма